Skratta eller gråta...

Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Som idag. Sambon hade kört en tvätt med sina kalsonger och strumpor och efteråt körde jag igång med barnens och mina tvättar.Normalt är det jag som tvättar allt, frånsett vissa gånger då jag inte hunnit och han då skyndar sig att tvätta just sitt, som i detta fall. 

Hur som helst, så skulle jag efter att ha kört min första tvätt ta fram tvättkorgen i vanlig ordning på golvet för att kunna dra ut den blöta tvätten i, men ser då att han hängt sina strumpor på denna. Hm. Varför hänger han dom på den när han vet att jag använder den jämt och ständigt, både för att ta den våta tvätten i, och för att lägga torr och vikt tvätt i för att bära ut till rummen.

Jag iddes iallafall inte gå iväg för att ifrågasätta detta (inte första gången det hänt och har inte tagit upp det tidigare heller).  Ingen idé såhär sent i vårt förhållande känner jag. Lade istället strumporna tillfälligt på ett strykbord jag har i tvättstugan, tog sedan ner den torra tvätt som hängde på torkställningen,  innan jag slutligen kunde hänga upp den blöta tvätten. När jag sedan traskade iväg med de torra kläderna som jag vikt ihop, så råkade jag möta på honom och tog då upp oplanerandes ändå upp det onödiga som jag såg det med att  hänga upp kläder på den bärbara tvättkorgen, eftersom det bara får plockas ner på en gång. Då säger han....jamen det var för att det var fullt på torkställningen med en massa torra kläder, så jag kunde inte hänga där.

 Eh.....ja tänk om jag också tänkt så jämt. Då skulle tvätten hänga kvar i år ut och år in på torkställingen, och sedan skulle man få hänga på nya ställen för varje gång man kör en ny tvätt....som ju inte får plats på torkställningen eftersom den är full av torra kläder. Och så skulle det fortsätta tills hela huset svämmar över av tvättade  kläder som hänger kors och tvärs , men som ingen någonsin använder....eftersom ingen kommit på den briljanta idén att ......att det går att ta ner de tvättade och torra kläderna.....för att både använda dom...och för att lämna plats för nya kläder som behöver hängas upp!!!  Wow! Vilket genidrag.


NoneSka inte säga mer.....




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0